Doar tu poți preveni incertitudinea din viitorul copilului tău
Stem Cells Bank îți oferă siguranța pe care doar un părinte o poate oferi
Pentru a preveni incertitudinea apărută pe piața de stocare a celulelor stem din România, Stem Cells Bank preia în condiții de deplină siguranță probele de celule stem stocate în alte bănci.
biotehnologiede ultimă generație

Primul nou născut al anului

Facebook
Twitter
luni, 19 martie, 2018
În 26 Aprilie va avea loc un nou seminar gratuit "Îngrijirea nou-născutului [...]
vineri, 05 octombrie, 2012
În perioada 19-21 octombrie, la Iulius Mall Timișoara, îi așteptăm pe toți [...]
miercuri, 15 august, 2012
Stem Cells Bank vă oferă acum procesare și stocare gratuită a celulelor mezenchimale [...]

Prin tot ceea ce face, Stem Cells Bank încearcă să susţină şi să întărească conceptul de prevenire şi siguranţă în momentul cel mai important din viaţa unei familii: naşterea unui copil. Această secţiune cuprinde detalii referitoare la campaniile derulate de-a lungul timpului de către Stem Cells Bank, campanii ce au vizat informarea părinţilor cu privire la cele mai bune măsuri pe care le pot lua pentru a proteja sănătatea copilului lor.

Primii nou născuţi ai anului 2013 şi-au început viaţa sub un semn norocos. Stem Cells Bank a oferit celor dintâi copii născuţi în: Spitalele CF 2, Filantropia şi Maternitatea Giuleşti din Bucureşti şi Clinica President, Maternitatea Bega şi Spitalul Athena din Timişoara recoltarea şi stocarea celulelor stem în mod gratuit.

Stem Cells Bank este alături de părinţi în cel mai frumos moment al vieţii şi le oferă şansa de a proteja sănătatea copilului lor prin intermediul celui mai performant sistem de stocare a celulelor stem.

Stem Cells Bank face tot posibilul să informeze din ce în ce mai mulţi părinţi despre cele mai eficiente măsuri pe care le pot lua pentru a asigura copiilor un viitor lipsit de griji.

Campania “Primul nou născut al anului” este doar una dintre modalităţile prin care încercăm să atingem acest obiectiv esenţial care ne ghidează întreaga activitate.


Fam. Popescu ( Maternitatea Bega, Timişoara)

“Am fost foarte bucuroşi când am aflat că vom primi acest cadou. Am povestit tuturor prietenilor şi cunoscuţilor despre acest dar minunat la care nu ne aşteptam. Ştiam foarte bine ce înseamnă recoltarea de celule stem şi ce beneficii are. Am amânat luarea unei decizii privind recoltarea celulelor stem şi, în final, naşterea ne-a luat pe nepregătite. A fost cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi.

Mulţumim, Stem Cells Bank!”Fam.Vlad (Clinica President, Timişoara)

“La început am fost surprinşi de veste, apoi ne-am bucurat enorm. Această recoltare de celule stem ne dă un sentiment de linişte, este ca o asigurare pentru noi. Faptul că sunt stocate în Timişoara ne oferă o încredere şi mai mare, nu doar pentru că sunt aproape de noi, ci şi pentru faptul că în bancă lucrează timişoreni. Ne-am gândit la recoltare şi înainte de naştere, am tatonat subiectul, dar pe baza experienţei anumitor prieteni care nu au stocat celule stem pentru copiii lor şi pentru faptul că noi credeam că este mai mult o chestiune de viitor decât de prezent, nu am achiziţionat kit-ul de recoltare. Suntem fericiţi pentru acest cadou pentru că ştim acum cât de mult valorează sănătatea copilului nostru!”
Fam. Azuga (Spitalul Athena, Timişoara)

“Cu două zile înainte de naştere a apărut întrebarea-şoc din partea soţului meu cu privire la prelevarea celulelor stem. Abia atunci am realizat că, în tumultul evenimentelor, nici măcar nu am avut timp să stăm de vorbă şi să ne consultăm cu privire la acest subiect. Am considerat atunci că timpul nu ne mai permite şi am căzut de comun acord să nu prelevăm. În sufletul nostru ne-am fi dorit acest lucru, ştiam cât este de important. În plus, şi primului copil îi prelevasem celule stem. Surpriza mare a fost atunci când doctorul ne-a anunţat că ni se oferă un kit de recoltare gratuit de către Stem Cells Bank. Surpriză e puţin spus. A însemnat mult pentru noi, cu atât mai mult cu cât nu am caştigat nimic niciodată, în afară de ceea ce am realizat noi prin forţele proprii. Acum suntem fericiţi şi împăcaţi că şi al doilea copil al nostru are celule stem stocate. Sper să nu fie cazul să apelăm vreodată la ele şi să avem copilaşii sănătoşi lângă noi. Dar pentru că viaţa e plină de neprevăzut, ne bucurăm enorm de beneficiul acestui cadou neaşteptat şi surprinzător.
Mulţumim, Stem Cells Bank!”
Fam.Crişan (Spitalul CF2, Bucureşti)

“Sunt Alex Crişan, primul născut în 2013 la spitalul CF2. Vreau să fiu primul şi cel mai bun în orice voi întreprinde. Părinţii mei au ales cea mai bună companie pentru păstrarea celulelor stem. Le mulţumesc pentru asta!”Fam. Teodorescu (Spitalul Filantropia, Bucureşti)

“Celulele stem ale bebeluşului nostru au fost recoltate cu cel mai modern sistem biotehnologic din România. Noi susţinem serviciul de recoltare a celulelor stem şi suntem siguri că ne-am asigurat bebeluşul cu un material biologic unic.
Mulţumim, Stem Cells Bank!”


Fam. Codre (Maternitatea Giuleşti, Bucureşti)

“Suntem foarte fericiţi că cel mai nou şi îndrăgit membru al familiei este în sfârşit alături de noi şi că de acum înainte ne va lumina întreaga viaţă.
I-am asigurat sănătatea alegând să stocăm celule stem la cea mai modernă companie din România: Stem Cells Bank.”

București
Address
Ep. Chesarie 15, Bloc Tronfon F, Sector 4, 040183
Phone
0040 736 402 578
Timișoara
Address
Calea Aradului 113, 300645
Phone
0040 - 256 - 27 56 40
Fax
0040 - 256 - 27 56 42