Doar tu poți preveni incertitudinea din viitorul copilului tău
Stem Cells Bank îți oferă siguranța pe care doar un părinte o poate oferi
Pentru a preveni incertitudinea apărută pe piața de stocare a celulelor stem din România, Stem Cells Bank preia în condiții de deplină siguranță probele de celule stem stocate în alte bănci.
biotehnologiede ultimă generație

Biotehnologie inovatoare

Facebook
Twitter
luni, 19 martie, 2018
În 26 Aprilie va avea loc un nou seminar gratuit "Îngrijirea nou-născutului [...]
vineri, 05 octombrie, 2012
În perioada 19-21 octombrie, la Iulius Mall Timișoara, îi așteptăm pe toți [...]
miercuri, 15 august, 2012
Stem Cells Bank vă oferă acum procesare și stocare gratuită a celulelor mezenchimale [...]

În procesul de cercetare medicală şi dezvoltare de noi tehnologii în domeniu, sectorul sănătăţii se concentrează tot mai mult pe strategii de prevenire. Stem Cells Bank a fost fondată pentru a susţine şi întări conceptul de prevenire şi siguranţă într-un moment crucial din viaţa unui cuplu: naşterea unui copil. Noile tehnici biotehnologice oferă şansa tuturor părinţilor de a proteja sănătatea copilului lor prin depozitarea sângelui ombilicoplacentar, una din cele mai importante surse de celule stem.

Vrem să îţi oferim cea mai bună variantă de stocare a celulelor stem, de aceea folosim Biosafe Sepax®, sistemul care surclasează orice altă tehnică de procesare a sângelui din cordonul ombilical.

Îţi oferim:

  • COMPARTIMENTARE DUBLĂ. Stem Cells Bank îţi oferă posibilitatea de a face două transplanturi cu un singur serviciu de stocare. Grefa este stocată în două compartimente diferite pentru a garanta posibilitatea a două utilizări viitoare, dacă este necesar. Părinţii care aleg Stem Cells Bank beneficiază de depozitarea grefei în două compartimente, ca parte din serviciul standard, fără taxe suplimentare.
  • BIOTEHNOLOGIE PERFORMANTĂ ÎN PRELUCRAREA GREFEI. Folosim cel mai modern sistem de procesare automatizată a grefei. Sistemul este unul închis. Pentru a evita contaminarea în laborator, nu este nevoie de intervenţia umană în timpul procesării, iar recuperarea celulară este maximă (până la 99,46%).

Reuşim să îţi oferim servicii de ultimă generaţie pentru că echipa Stem Cells Bank urmează principii de lucru stricte:

  • CALITATE: Laboratorul nostru este construit cu materiale de calitate superioară şi funcţionează sub cele mai stricte proceduri, astfel încât orice risc de eşec este eliminat.
  • EXPERIENŢĂ: Stem Cells Bank are în componenţa sa o echipă multinaţională cu studii de specialitate şi experienţă în domeniu care garantează cel mai bun tratament pentru grefele stocate.
  • PIONIERAT: Am procesat cu Sepax 2®, sistemul nostru automat şi închis care oferă cele mai bune rezultate fără niciun risc de eroare umană sau de contaminare în laborator.
  • DEVOTAMENT: Laboratorul nostru funcţionează 365 de zile pe an (chiar şi în weekend-uri şi în zilele de sărbătoare legală).
  • SIGURANŢĂ: Funcţionăm în interiorul unui complex medical privat, nou construit. Incinta complexului este păzită 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
București
Address
Ep. Chesarie 15, Bloc Tronfon F, Sector 4, 040183
Phone
0040 736 402 578
Timișoara
Address
Calea Aradului 113, 300645
Phone
0040 - 256 - 27 56 40
Fax
0040 - 256 - 27 56 42