Doar tu poți preveni incertitudinea din viitorul copilului tău
Stem Cells Bank îți oferă siguranța pe care doar un părinte o poate oferi
Pentru a preveni incertitudinea apărută pe piața de stocare a celulelor stem din România, Stem Cells Bank preia în condiții de deplină siguranță probele de celule stem stocate în alte bănci.
biotehnologiede ultimă generație

Părinţii despre Stem Cells Bank

Facebook
Twitter
luni, 19 martie, 2018
În 26 Aprilie va avea loc un nou seminar gratuit "Îngrijirea nou-născutului [...]
vineri, 05 octombrie, 2012
În perioada 19-21 octombrie, la Iulius Mall Timișoara, îi așteptăm pe toți [...]
miercuri, 15 august, 2012
Stem Cells Bank vă oferă acum procesare și stocare gratuită a celulelor mezenchimale [...]

Pentru că ştim cât de important este ca părinţii să fie bine informaţi atunci când iau o decizie referitoare la viitorul copilului lor, am creat această secţiune specială dedicată testimonialelor. Aici vei descoperi atât opinii specializate din partea medicilor, cât şi câteva experienţe ale părinţilor care au ales deja biotehnologia de ultimă generaţie Stem Cells Bank.

Fam. Popescu (Maternitatea Bega, Timişoara)

Am fost foarte bucuroşi când am aflat că vom primi acest cadou. Am povestit tuturor prietenilor şi cunoscuţilor despre acest dar minunat la care nu ne aşteptam. Ştiam foarte bine ce înseamnă recoltarea de celule stem şi ce beneficii are. Am amânat luarea unei decizii privind recoltarea celulelor stem şi în final naşterea ne-a luat pe nepregătite. A fost cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi.

Mulţumim, Stem Cells Bank!

Fam.Vlad (Clinica President, Timişoara)

La început am fost surprinşi de veste, apoi ne-am bucurat enorm. Această recoltare de celule stem ne dă un sentiment de linişte, este ca o asigurare pentru noi. Faptul că sunt stocate în Timişoara ne oferă o încredere şi mai mare, nu doar pentru că sunt aproape, ci şi pentru faptul că în bancă lucrează timişoreni. Ne-am gândit la recoltare şi înainte de naştere, am tatonat subiectul, dar pe baza experienţei anumitor prieteni care nu au stocat celule stem pentru copiii lor şi pentru faptul că noi credeam că este mai mult o chestiune de viitor decât de prezent, nu am achiziţionat kit-ul de recoltare. Suntem fericiţi pentru acest cadou pentru că ştim acum cât de mult valorează sănătatea copilului nostru!

Mulţumim, Stem Cells Bank!

Fam. Azuga (Spitalul Athena, Timişoara)

Cu două zile înainte de naştere a apărut întrebarea-şoc din partea soţului cu privire la prelevarea celulelor stem. Abia atunci am realizat că, în tumultul evenimentelor, nici măcar nu am avut timp să stăm de vorbă şi să ne consultăm cu privire la acest subiect. Am considerat atunci că timpul nu ne mai permite şi am căzut de comun acord să nu prelevăm. În sufletul nostru ne-am fi dorit acest lucru, ştiam cât este de important. În plus, şi primului copil îi prelevasem celule stem. Surpriza mare a fost atunci când doctorul ne-a anunţat că ni se oferă un kit de recoltare gratuit de către Stem Cells Bank. Surpriză e puţin spus. A însemnat mult pentru noi, cu atât mai mult cu cât nu am caştigat nimic niciodată, în afară de ceea ce am realizat noi prin forţele proprii. Acum suntem fericiţi şi împăcaţi că şi al doilea copil al nostru are celule stem stocate. Sper să nu fie cazul să apelăm vreodată la ele şi să avem copilaşii sănătoşi lângă noi. Dar pentru că viaţa e plină de neprevăzut, ne bucurăm enorm de beneficiul acestui cadou neaşteptat şi surprinzător.

Mulţumim, Stem Cells Bank!

Fam.Crişan (Spitalul CF2, Bucureşti)

Sunt Alex Crişan, primul născut în 2013 la spitalul CF II. Vreau să fiu primul şi cel mai bun în orice voi întreprinde. Părinţii mei au ales cea mai bună companie pentru păstrarea celulelor stem. Le mulţumesc pentru asta!

Fam. Teodorescu (Spitalul Filantropia, Bucureşti)

Celulele stem ale bebeluşului nostru au fost recoltate cu cel mai modern sistem biotehnologic din România. Noi susţinem serviciul de recoltare al celulelor stem şi suntem siguri că ne-am asigurat bebeluşul cu un material biologic unic.

Mulţumim, Stem Cells Bank!

Fam. Codre (Maternitatea Giuleşti, Bucureşti)

Suntem foarte fericiţi că cel mai nou şi îndrăgit membru al familiei este în sfârşit alături de noi şi că de acum înainte ne va lumina întreaga viaţă I-am asigurat sănătatea alegând să stocăm celule stem la cea mai modernă companie din România: Stem Cells Bank.

București
Address
Ep. Chesarie 15, Bloc Tronfon F, Sector 4, 040183
Phone
0040 736 402 578
Timișoara
Address
Calea Aradului 113, 300645
Phone
0040 - 256 - 27 56 40
Fax
0040 - 256 - 27 56 42