Doar tu poți preveni incertitudinea din viitorul copilului tău
Stem Cells Bank îți oferă siguranța pe care doar un părinte o poate oferi
Pentru a preveni incertitudinea apărută pe piața de stocare a celulelor stem din România, Stem Cells Bank preia în condiții de deplină siguranță probele de celule stem stocate în alte bănci.
biotehnologiede ultimă generație

Spaţii de stocare cu echipament de ultimă oră

Facebook
Twitter
luni, 19 martie, 2018
În 26 Aprilie va avea loc un nou seminar gratuit "Îngrijirea nou-născutului [...]
vineri, 05 octombrie, 2012
În perioada 19-21 octombrie, la Iulius Mall Timișoara, îi așteptăm pe toți [...]
miercuri, 15 august, 2012
Stem Cells Bank vă oferă acum procesare și stocare gratuită a celulelor mezenchimale [...]

Existenţa celulelor stem nu este o noutate medicală. Sunt noi modalităţile prin care acestea pot fi izolate şi folosite în proceduri medicale. Întregul proces de depozitare a celulelor stem necesită cea mai modernă tehnologie medicală. În această secţiune afli ce tehnologii folosim pentru procesarea şi depozitarea sângelui ombilicoplacentar.

Stem Cells Bank este situată în cadrul clinicii Medlife di TImisoara, cu personal calificat şi echipat după ultimele cerinţe din domeniu.

  • Pentru că desfăşurarea activităţii de procesare şi stocare a celulelor stem nu trebuie să fie influenţată de niciun fel de alte activităţi, o instituţie sanitară este locul ideal pentru un laborator de procesare şi stocare a celulelor stem.
  • Spaţiile pentru procesarea şi stocarea celulelor au fost proiectate şi construite în conformitate cu legislaţia naţională şi internaţională. Proiectul construcţiei a fost realizat de o companie cu experienţă în sectorul sanitar şi biotehnologic. Toate materialele de construcţie au fost furnizate de firme internaţionale specializate şi dispun de certificate de calitate în conformitate cu legislaţia în vigoare.
  • Laboratorul este compartimentat în spaţii distincte, adecvate fiecărui proces în parte şi respectă condiţiile standard GMP.
  • Laboratorul principal este locul în care probele sunt aduse şi verificate din punct de vedere calitativ şi cantitativ.
București
Address
Ep. Chesarie 15, Bloc Tronfon F, Sector 4, 040183
Phone
0040 736 402 578
Timișoara
Address
Calea Aradului 113, 300645
Phone
0040 - 256 - 27 56 40
Fax
0040 - 256 - 27 56 42