Doar tu poți preveni incertitudinea din viitorul copilului tău
Stem Cells Bank îți oferă siguranța pe care doar un părinte o poate oferi
Pentru a preveni incertitudinea apărută pe piața de stocare a celulelor stem din România, Stem Cells Bank preia în condiții de deplină siguranță probele de celule stem stocate în alte bănci.
biotehnologiede ultimă generație

Sepax 2-tehnologia de vârf în domeniu

Facebook
Twitter
luni, 19 martie, 2018
În 26 Aprilie va avea loc un nou seminar gratuit "Îngrijirea nou-născutului [...]
vineri, 05 octombrie, 2012
În perioada 19-21 octombrie, la Iulius Mall Timișoara, îi așteptăm pe toți [...]
miercuri, 15 august, 2012
Stem Cells Bank vă oferă acum procesare și stocare gratuită a celulelor mezenchimale [...]

Existenţa celulelor stem nu este o noutate medicală. Sunt noi modalităţile prin care acestea pot fi izolate şi folosite în proceduri medicale. Întregul proces de depozitare a celulelor stem necesită cea mai modernă tehnologie medicală. În această secţiune afli ce tehnologii folosim pentru procesarea şi depozitarea sângelui ombilicoplacentar.

De-a lungul anilor au fost dezvoltate diferite tehnici de prelucrare a sângelui din cordonul ombilical. Viitorii părinţi trebuie să ştie că nu toate tehnicile sunt la fel.

Stem Cells Bank și-a luat încă din prima zi angajamentul de a oferi grefe de cea mai înaltă calitate și cele mai mari șanse pentru un transplant reușit, optând pentru metoda de procesare automată prin sistemul elvețian Sepax. Dorința noastră de a oferi în continuare servicii la cele mai înalte standarde a fost materializată prin investiția în Sepax®-2, o tehnologie de procesare automată a celulelor stem, o tehnologie complet automată, sigură și sterilă astfel încât să obțineți mai multe celule stem pentru un transplant efectuat cu succes.

Stem Cells Bank este singura bancă privată de celule stem din regiune Balcanică care foloseşte procedeul automat de procesare bazat pe tehnologia Biosafe Sepax 2.

Cu Sepax 2 prelucrarea şi izolarea celulelor stem probei este complet automatizată. Utilizând sistemul Sepax pentru separarea celulară a sângelui, orice risc de contaminare în laborator este practic eliminat. Biosafe Sepax 2® întrece orice altă tehnică de procesare a sângelui din cordonul ombilical, oferind cele mai bune rezultate pentru fiecare grefă:

  • Peste 1.000.000 de grefe au fost procesate folosind sistemul Sepax, în peste 40 de ţări.
  • Peste 2000 de grefe procesate cu Sepax au fost utilizate în transplanturi.
Spre deosebire de prima formă a aparatului, noul Sepax®2, oferă o recuperare celulară și mai mare, ajungând chiar până la 99,46% din totalul de celule nucleate (TNC) din sange, și cu până la 57% mai mult decât în cazul altor metode de procesare. Aparatul de origine elvețiană reprezintă un sistem complet automat, astfel că nu pot surveni erori umane. Mai mult de atat, procesarea sângelui se face într-un sistem închis, fără a fi expus la posibilitatea de contaminare în timpul procesarii. Toate aceste caracteristici ale aparatului contribuie la obținerea unor grefe la cele mai înalte standarde. Calitatea este asigurată și din faptul că în prezent Sepax 2 deține cele mai multe acreditări la nivel internațional pentru depozitarea celulelor stem și tratamentele efectuate cu acestea.
București
Address
Ep. Chesarie 15, Bloc Tronfon F, Sector 4, 040183
Phone
0040 736 402 578
Timișoara
Address
Calea Aradului 113, 300645
Phone
0040 - 256 - 27 56 40
Fax
0040 - 256 - 27 56 42