Doar tu poți preveni incertitudinea din viitorul copilului tău
Stem Cells Bank îți oferă siguranța pe care doar un părinte o poate oferi
Pentru a preveni incertitudinea apărută pe piața de stocare a celulelor stem din România, Stem Cells Bank preia în condiții de deplină siguranță probele de celule stem stocate în alte bănci.
biotehnologiede ultimă generație

Stem Cells Bank, alegerea campionilor

Facebook
Twitter
luni, 19 martie, 2018
În 26 Aprilie va avea loc un nou seminar gratuit "Îngrijirea nou-născutului [...]
vineri, 05 octombrie, 2012
În perioada 19-21 octombrie, la Iulius Mall Timișoara, îi așteptăm pe toți [...]
miercuri, 15 august, 2012
Stem Cells Bank vă oferă acum procesare și stocare gratuită a celulelor mezenchimale [...]

Prin tot ceea ce face, Stem Cells Bank încearcă să susţină şi să întărească conceptul de prevenire şi siguranţă în momentul cel mai important din viaţa unei familii: naşterea unui copil. Această secţiune cuprinde detalii referitoare la campaniile derulate de-a lungul timpului de către Stem Cells Bank, campanii ce au vizat informarea părinţilor cu privire la cele mai bune măsuri pe care le pot lua pentru a proteja sănătatea copilului lor.


Stem Cells Bank apreciază valorile autentice, iar învingătorii iubesc performanţa. Biotehnologia de ultimă generaţie a convins-o pe Simona Amânar să încredinţeze viitorul copilului său celui mai modern sistem de procesare a celulelor stem din România: Stem Cells Bank.

Simona Amânar a adus pe lume cel de-al doilea copil al său pe data de 15 noiembrie 2012. Fetiţa a avut 3,010 kg la naştere şi a primit numele Ştefania Teodora.

Fetiţa Simonei Amânar a călcat pe urmele mamei ei încă din primele clipe ale vieţii cu o notă de 10 oferită de primii membri ai juriului pe care i-a cunoscut: medicii.

Fie că va deveni o mare campioană la gimnastică, fie că îşi va alege un alt drum, Ştefania Teodora va fi protejată întotdeauna de scutul oferit de cel mai bun sistem biotehnologic din România.

Suntem mândri că în felul acesta vom fi alături de ea şi că îi vom oferi siguranţa unui viitor lipsit de cele mai mari probleme cu care se poate confrunta un om - problemele de sănătate.

Aceste lucruri sunt valabile pentru toţi pacienţii noştri, cărora le oferim echipamente de ultimă generaţie, cei mai buni specialişti şi toată atenţia şi grija noastră.

Încrederea de care se bucură Stem Cells Bank confirmă faptul că utilizează echipamente moderne, aplică proceduri recunoscute la nivel mondial şi oferă astfel clienţilor cele mai bune posibilităţi de a conserva o grefă sănătoasă pentru viitor. 

 

București
Address
Ep. Chesarie 15, Bloc Tronfon F, Sector 4, 040183
Phone
0040 736 402 578
Timișoara
Address
Calea Aradului 113, 300645
Phone
0040 - 256 - 27 56 40
Fax
0040 - 256 - 27 56 42