Doar tu poți preveni incertitudinea din viitorul copilului tău
Stem Cells Bank îți oferă siguranța pe care doar un părinte o poate oferi
Pentru a preveni incertitudinea apărută pe piața de stocare a celulelor stem din România, Stem Cells Bank preia în condiții de deplină siguranță probele de celule stem stocate în alte bănci.
biotehnologiede ultimă generație

Asigurarea calităţii

Facebook
Twitter
luni, 19 martie, 2018
În 26 Aprilie va avea loc un nou seminar gratuit "Îngrijirea nou-născutului [...]
vineri, 05 octombrie, 2012
În perioada 19-21 octombrie, la Iulius Mall Timișoara, îi așteptăm pe toți [...]
miercuri, 15 august, 2012
Stem Cells Bank vă oferă acum procesare și stocare gratuită a celulelor mezenchimale [...]

În procesul de cercetare medicală şi dezvoltare de noi tehnologii în domeniu, sectorul sănătăţii se concentrează tot mai mult pe strategii de prevenire. Stem Cells Bank a fost fondată pentru a susţine şi întări conceptul de prevenire şi siguranţă într-un moment crucial din viaţa unui cuplu: naşterea unui copil. Noile tehnici biotehnologice oferă şansa tuturor părinţilor de a proteja sănătatea copilului lor prin depozitarea sângelui ombilicoplacentar, una din cele mai importante surse de celule stem.

Dacă ai decis să depozitezi celule stem, trebuie să te asiguri că întregul proces se desfăşoară la standarde acreditate. Acreditarea are la bază legislaţia naţională şi directivele Comisiei Europene privitoare la operarea băncilor de ţesuturi şi celule. Aceste directive cuprind specificaţii stricte cu privire la construcţia şi funcţionarea de zi cu zi a băncii. O parte din aceste reguli stricte se referă la sistemul de Asigurare a Calităţii. Sistemul acoperă întreaga procedură, de la înregistrarea pacientului, recepţia unităţii de sânge din cordonul ombilical, până la utilizarea grefei pentru transplant. Asigurarea calităţii este crucială pentru toate companiile biotehnologice şi implică o serie de decizii strategice. Noi credem că organizaţiile biotehnologice ar trebui inspectate şi acreditate de organizaţii dedicate sistemului medical. Acesta este motivul pentru care considerăm că Agenţia Naţională de Transplant este organizaţia ideală pentru a inspecta şi aviza băncile de celule stem şi că orice alte acreditări nu sunt necesare.

Banca noastră a obţinut acreditarea Agenţiei Naţionale de Transplant şi a Ministerului Sănătăţii. Inspecţia şi acreditarea Agenţiei Naţionale de Transplant şi a Ministerului Sănătăţii este mult mai complexă decât orice altă certificare ISO 9001:2008.
Viitorii părinţi pot fi încrezători că banca noastră funcţionează după un sistem de asigurare a calităţii foarte strict.

București
Address
Ep. Chesarie 15, Bloc Tronfon F, Sector 4, 040183
Phone
0040 736 402 578
Timișoara
Address
Calea Aradului 113, 300645
Phone
0040 - 256 - 27 56 40
Fax
0040 - 256 - 27 56 42